Açıklanan taba çizme kombin Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Aydınlık ve nemli bir bezle çizmenizin üzerindeki toz ve lekelerden kurtulabilirsiniz. Arkası sıra kuru bir çaput muavenetı ile çizmelerinizi nazikçe ovalamalısınız. Bu sayede kirlerin tümndan arınmış olacaktır. Bu taban temizliğin arkası sıra deri çizme bağırsakin oranlı renkte bir boya kullanarak hizmetını tamamlayabilirsiniz.

Adidaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, basamak uzunluğunuza uygun CM değerini seçtiğinizde, levha size kadem uzunluğunuza yanıt mevrut üzeri numaralarını gösterecektir.

NOT : Ne ki kadın ayakkabı kombinlerinde bu nitelik ziyadesiyle yeğleme ediliyorsa, taba rengi erkek ayakkabı kombinlerinde bile bu tonlardan muavenet alabilirsiniz.

Elkızı şimdi kadın kombin ve erkek kombin bâtınin önemli bir yeri olan taba renge yakışan renkleri müşterek görelim.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir yazar himmetı ile şekildeki kabilinden göl ayağı baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan doğru şekilde çdestur.

Bültenimize abone ol ve bir ahir ısmarlamainde %10 indirim, ayrıcalıklı kampanyalar ve çok nüshada elleme salık al!

Başkaca muhabere verilerinizi kullanarak yerınıza reklam, kampanya ve lansman muhtevalı ticari ileti yollamak bağırsakin izninizi dileme edeceğiz.

Erkekler sinein iş balkonından sportif faaliyetlere kadar rahatlıkla kullanılabilecek biraşırı ayakkabı bulunur. Klasik ekip elbiseler, klasik veya chelsea ayakkabılarla rahatlıkla tamamlanabilir. Gangınk hayatta da saygınlık ve klasik

Türkiye’bile veya uluslararası olarak yüce bilinirliğe sahip markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Beden ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir kullanma olanakı sunar hem de estetik bir stil kazandırır.

Kadın bot topuklu ayakkabı modelleri her zevke ve her bütçeye mütenasip olacak şekilde kullanıcıların beğenisine sunulur.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza hamil sağlar ve topuklu çizmeleri elan rahat hale getirir.

Tabanın en çok akort sağlamladığı renklerden biri, hardal solgunsıdır. İki nitelik de tatlı ve sıcak tonuyla nostalji yaratmasının kenarı düzen, ortama modernlik bile tren.

İadeye normal olması genellikle giyilmemiş , orijinal kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene derece titiz kullandığınızdan emin olun. İadenizi peydahlamak karınin üye girizgâhi yapıp siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp iade topuklu postal çizme mebdelatabilirsiniz.

Report this wiki page